viernes, 9 de noviembre de 2012

Decoració floral

Decoració en espais tancats
Dependrà molt de si es tracta d'una catedral, una església o una ermita, ja que sempre s'ha de respectar l'entorn on fem la celebració.
Ara, una de les coses que visualment sempre queden molt bé, és marcar el camí perqué visualment és la lectura que els convidats i protagonistes veuran.

Decoració floral de les taules
Aconsellem sempre que hi hagi un fil conductor que ens transporti a la idea que volem traslladar a la celebració: moderna, clàssica, romàntica..Dit aixó, la decoració de la taula anirà directament lligada a aquest guió peró sempre respectarem que les persones a la taula es vegin i puguin parlar.



Decoración en espacios cerrados
Dependerá mucho de si se trata de una catedral, una iglesia o una ermita, ya que siempre se debe respetar el entorno donde hacemos la celebración.
Ahora, una de las cosas que visualmente siempre queda muy bien, es marcar el camino porque visualmente es la lectura que los invitados y protagonistas verán.

Decoración floral de las mesas
Aconsejamos siempre que haya un hilo conductor que nos transporte a la idea que queremos trasladar a la celebración: moderna, clásica, romántica .. Dicho esto, la decoración de la mesa irá directamente ligada a este guión pero siempre respetaremos que las personas en la mesa se vean y puedan hablar.



Decorating indoors
Much will depend on whether it is a cathedral, a church or a chapel, because you always have to respect the environment in which we held.
Now, one of the things that are always visually very well, is to mark the way for visually reading the guests and protagonists see.

Floral table
We advise whenever there is a thread that takes us to the idea that we want to move the conclusion: modern, classical, romantic .. That said, the decoration of the table will be directly linked to the script but always respecting the people table may look and talk.








Freesia
C/Sant Antoni Maria Claret, 12
17002, Girona                                     
Telf.: +34 972 205 810 / +34 972 216 506                                
                          
Pàgina web:              www.freesia-finaguives.com
Correu electrónic:     freesia@freesia-finaguives.com
Facebook:               www.facebook.com/freesia.finaguives



No hay comentarios:

Publicar un comentario